TENNISSCHOENEN

Tennisschoenen kopen

Voor tennisschoenen bent u aan het juiste adres bij TennisFirst. Wij vinden dat tennisschoenen voor een groot gedeelte het spel van de tennisser bepalen. Goed voetenwerk is van belang om goed voor de bal uit te komen en de bal goed te raken. Daarom is een goede tennisschoen van essentieel belang en ondersteunt het je met spelen. Een goede schoen zal bijdragen aan het spel van de tennisser. TennisFirst heeft een ruim assortiment aan tennisschoenen, voor gravel en kunstgras. 

Soorten tennisschoen

Er zit een hoop verschil in tennisschoenen, denk hierbij aan het profiel onder de schoen, de stevigheid en de duurzaamheid van de schoen. Een tennisschoen is bijna net zo persoonlijk als een tennisracket. En de stijl van het voetenwerk bepaalt de keus voor de tennisschoen. Gebruik je veel voetenwerk of glijd je het liefst naar de bal. Dit zijn voorbeeldvragen die beantwoord moeten worden voor de juiste tennisschoen gekozen kan worden. 

Tennisschoenen advies van TennisFirst

Ook TennisFirst kan je adviseren om de juiste schoen te kiezen, want wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om het juiste paar te kiezen. Je kan hiervoor langs komen bij onze tenniswinkel in Rotterdam of op tennisvereniging Ridderkerk. Je kan ook gebruik maken van de Live Chat waar de klantenservice je kan helpen met het uitzoeken van het juiste paar tennisschoenen.

Lees meer

DOELGROEP

ONDERGROND

TYPE SPELER

SCHOENMAAT

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »