Wil jij meteen een racket testen op locatie ?

Tennisrackets testen bij TennisFirst

Tennisrackets testen in Rotterdam

Een van de voornaamste redenen om te verhuizen was de unieke kans om klanten producten direct te laten testen op de banen van de tennisvereniging. Zo is het binnen mum van tijd duidelijk of het product wat je in gedachten had, ook echt bevalt. Zo weten wij van TennisFirst ook zeker dat jij, als bezoeker, tevreden onze tenniswinkel verlaat. TennisFirst biedt al een tijd de mogelijkheid om tennisrackets te testen, echter werden deze tennisrackets altijd meegegeven. Door de verhuizing is dat niet meer nodig en kunt u binnen vijf minuten het tennisracket even proberen op de tennisbaan.
De tenniswinkel zal even groot worden als de winkel op de Kleiweg, maar kan er efficiënter met de ruimte omgesprongen worden in het nieuwe pand. Hierdoor kan TennisFirst jou nog meer aanbieden op het gebied van de laatste tennistrends. 

TennisFirst heeft tennisrackets voor iedere speelsterkte en kan met meer dan 25 jaar ervaring jou adviseren in alles op het gebied van tennis.

Tennisrackets direct testen op LTC Plaswijck

De tennisvereniging LTC Plaswijck, waar TennisFirst zich heeft gevestigd is opgericht op 12 januari 1962 en was van oorsprong een zeer besloten elitair tennispark. Het elitaire is in de loop van de jaren veranderd in een leuke en open tennisvereniging in Hillegersberg. Ook de tennisvereniging gaat mee met de tijd en ziet potentie in het direct testen voor de bezoeker. Ook zij wensen enkel tevreden klanten op het mooie Plaswijck. Met een ruime parkeerplaats voor de deur en een fijne tennisambiance ademt Tennisfirst, tennis meer dan ooit..

We hopen je snel te verwelkomen in onze nieuwe tenniswinkel!

Plaswijcklaan 56, 3054 CP Rotterdam

010 418 7822

 

 

 

Wil jij meteen een racket testen op locatie ?
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »