TENNISRACKETS

Tennisracket kopen

Bij TennisFirst vind je vele racketmerken, denk daarbij aan Babolat, Dunlop, Prince, Head en Technifibre. Vanwege ons brede aanbod aan tennisrackets zit er altijd een racket voor jou bij. De tennisrackets zijn met zorg voor je uitgezocht, zodat iedere tennisser bij TennisFirst kan slagen voor een nieuw tennisracket. Mocht je de rackets graag een keer beet willen houden dan kan dat in onze winkel in Rotterdam of op Tennisvereniging Ridderkerk. Daarnaast is het mogelijk om het racket zelf uit te proberen op onze locatie in Ridderkerk en om bestelde rackets af te halen in de tenniswinkel te Rotterdam.

TennisFirst is dé tennisspecialist van Rotterdam.

Naast het aanbod aan rackets heeft TennisFirst een uiteenlopend assortiment aan Tennistassen, TennisschoenenTennisaccessoires en Tenniskleding.

Tennisracketadvies

TennisFirst kan je ook helpen met het kiezen van een tennisracket. Ben je een beginner of speel je al een tijdje. Niets is zo belangrijk als het hebben van een tennisracket dat bij je past. Of dit nou voor het plezier is of voor de fanatieke tennisser, alles begint bij een goed tennisracket. Bij TennisFirst is er voor ieder soort speler een ruim aanbod aan tennisrackets. Wij zien vaak dat tennissers moeite hebben met het uitzoeken van een nieuw tennisracket en dat begrijpen wij, daarom staat de klantenservice van TennisFirst klaar voor je. TennisFirst biedt als een van de weinige in Nederland de kans om het racket uit te proberen. Dit kan op onze locatie in Ridderkerk. Daarmee weet je gelijk of het racket bij je past of dat er verder gekeken moet worden naar een ander tennisracket.

Voor vragen over een racket kun je bellen naar 010-2291696, mailen naar info@TennisFirst.nl, contact opnemen via de live chat of langs komen bij onze tenniswinkel in Rotterdam en Ridderkerk. Onze klantenservice heeft genoeg expertise om je in jouw raketkeuze te adviseren.

Tennisracket laten bespannen

Ook is het mogelijk om je tennisracket bij TennisFirst te bespannen. Kom hiervoor langs in de winkel, kijk op tennisracket bespannen of neem contact op met de klantenservice.

Lees meer

DOELGROEP

TYPE RACKET

TYPE SPELER

GEWICHT

BLADGROOTTE

GRIP

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »