TENNISTASSEN

 

Tennistas kopen

Op zoek naar een nieuwe tennistas? Dan ben je aan het juiste adres bij TennisFirst, wij bieden een ruim assortiment aan tennistassen aan, waar voor iedere speler wel een geschikte tas tussen zit. Het assortiment bestaat onder andere uit de grote merken HeadBabolat,   Dunlop en Yonex. TennisFirst biedt tennistassen aan voor zowel heren, dames en kinderen.  

Verschil in tennistassen

Er kunnen grote verschillen in tennistassen zitten, recreatieve tennissers hebben vaak genoeg aan een tas die ruimte biedt aan 1 of 2 rackets. De wat fanatiekere tennissers hebben vaak wat meer aan een tennistas die plek biedt aan 3 tot en met 12 tennisrackets. Wat voor soort tennisser je ook ben, TennisFirst heeft altijd de juiste tennistas voor jou. Naast de ruimte in de tennistas wordt het steeds belangrijker dat de tas er leuk uit ziet en je er mee voor de dag kan komen. Ook als je meer op zoek bent naar een trendy tennistas is er bij TennisFirst een tas voor jou. 

Goedkope tennistassen

Op bijna alle tennistassen proberen wij jou de beste prijs te bieden. TennisFirst gelooft dat tennis voor iedereen toegankelijk moet zijn en dat er daarom in iedere prijscategorie aanbod moet zijn voor jou. Je kan tennistassen uiteindelijk zo duur maken als je zelf wil. Naast tennistassen heeft TennisFirst ook goedkope tennisrackets, tenniskleding en tennisballen. 

Lees meer

DOELGROEP

TYPE SPELER

SCHOENMAAT

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »