TENNISBALLEN

 

Tennisballen kopen

Op zoek naar nieuwe tennisballen? TennisFirst heeft een groot assortiment aan tennisballen van merken als Technifibre, Yonex en Dunlop. Er zijn veel verschillende soorten tennisballen, iedere tennisbal heeft andere eigenschappen en kan gebruikt worden voor andere doeleinden. TennisFirst probeert haar tennisballen assortiment zo scherp mogelijk te houden. De verschillen in tennisbal wordt in de volgende alinea verder besproken. 

Verschillende soorten tennisballen

Er zijn veel verschillende soorten tennisballen op de markt en de vraag is waar je naar op zoek bent. Zo zijn er gasgevulde ballen, drukloze ballen, stage-ballen en competitieballen. Naar welke bal je ook op zoek bent, TennisFirst heeft het!

Gasgevulde tennisballen

De gasgevulde tennisballen hebben in de rubberen kern gas zitten, wat langzaam uit de bal loopt tijdens het spelen. Dit gas zorgt ervoor dat er druk op de bal komt te staan. Hierdoor gaan deze ballen minder lang mee dan de rubberen variant. Dit zijn echter wel de ballen die gebruik worden tijdens wedstrijden, competities en toernooien, dit komt omdat deze tennisballen beter presteren tijdens een tennisslag. 

Drukloze tennisballen

Deze tennisballen worden gevormd door een kern van rubber en hebben geen druk. Deze tennisballen worden voornamelijk gebruikt bij de training, omdat drukloze ballen veel langer mee kunnen dan gasgevulde ballen en dus niet continue vervangen hoeven worden .

Stage tennisballen

Deze tennisballen worden voornamelijk gebruikt voor het spelen met kinderen, deze zachtere variant tennisbal is geschikt om balgevoel en kracht te ontwikkelen bij de jongste tennisspelers. Je kunt deze tennisballen herkennen aan de vaak opvallende stip op de bal in het oranje, groen en oranje. 

Competitietennisballen voor tennisclubs

Het is bij TennisFirst ook mogelijk om grotere hoeveelheden tennisballen af te nemen, voor bijvoorbeeld de competitie op jouw tennisvereniging. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. 

Tennisbal proberen

Bij TennisFirst is het ook mogelijk om de tennisbal te proberen, want wij snappen hoe belangrijk het is om met goede ballen te trainen en te spelen. Om tennisballen te proberen  kan je naar onze tenniswinkel in Rotterdam komen of naar tennisvereniging Ridderkerk. Vraag wat er mogelijk is bij de klantenservice of via de Live Chat. 

 

Lees meer

SOORT BAL

DOELGROEP

ONDERGROND

TYPE SPELER

SCHOENMAAT

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »