Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1 tot 2 werkdagen

€129,00

Incl. btw

Tennisracket - TFLASH 315 DYNACORE ATP

De Tecnifibre T-Flash 315 Dynacore ATP komt uit de befaamde T-Flash collectie van Tecnifibre. Deze rackets staan in contact met de nieuwe generatie waarbij alles gericht is op het geven van meer snelheid en spin aan de bal.

Dit racket weegt 315 gram en vraagt de nodige techniek van de speler. Echter krijgt de speler hier een hoop balcontrole en balsnelheid voor terug. Door het snarenpatroon van 16x19 is er een goede mix tussen power en controle aanwezig. Het balanspunt van 310 mm biedt de nodige controle, echter zorgt het met name voor extra power. Het racketblad van 645 cm² zorgt tevens voor een perfecte mix van power en controle.

Toegepaste Technologieën

Het soepele Dynacore materiaal zorgt voor een combinatie van extra flexibiliteit en torsiestabiliteit, wat leidt tot constante prestaties en meer gevoel in je slagen. De gepatenteerde Synergylink constructie in de tubingrand van het frame zorgt voor 18% meer demping, wat leidt tot meer comfort dankzij een betere verwerking van de trillingen. Het Velocity Shaft Design zorgt, door het verkleinen van de schacht, voor meer spinpotentie en snelheid. De extra dikke en brede Bumper Armor Cap zorgt voor optimale bescherming en hoge duurzaamheid. 

Doelgroep: senior
Geschikt voor: competitiespeler, tourspeler
Type racket: controle
Gewicht onbespannen: 315 gram
Balanspunt in mm: 310 mm
Bladgrootte: 645 cm²
Snarenpatroon: 16x19
Bespannen geleverd?: nee
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »