TECNIFIBRE TFLASH 285 DYNACORE ATP G3

Tennisracket - TFLASH 285 DYNACORE ATP

De Tecnifibre T-Flash 285 Dynacore ATP komt uit de befaamde T-Flash collectie van Tecnifibre. Deze rackets staan in contact met de nieuwe generatie waarbij alles gericht is op het geven van meer snelheid en spin aan de bal.

Dit racket van 285 gram vraagt de nodige techniek van de speler. Echter krijgt de speler hier veel controle en balsnelheid voor terug. Door het snarenpatroon van 16x19 is er een goede mix tussen power en controle aanwezig. Het balanspunt van 325 mm biedt de nodige controle, echter zorgt het met name voor extra power. Het racketblad van 645 cm² zorgt tevens voor een perfecte mix van power en controle.

Toegepaste Technologieën

Het soepele Dynacore materiaal zorgt voor een combinatie van extra flexibiliteit en torsiestabiliteit, wat leidt tot constante prestaties en meer gevoel in je slagen. De gepatenteerde Synergylink constructie in de tubingrand van het frame zorgt voor 18% meer demping, wat leidt tot meer comfort dankzij een betere verwerking van de trillingen. Het Velocity Shaft Design zorgt, door het verkleinen van de schacht, voor meer spinpotentie en snelheid. De extra dikke en brede Bumper Armor Cap zorgt voor optimale bescherming en hoge duurzaamheid. 

Tennisracket specificaties:

Doelgroep Senior
Racketgewicht 285 Gram
Balans 325 mm
Bladgrootte 645 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Type speler Competitiespeler
Type Racket Controle, Power
Racket Lengte Standaard
Bespannen Geleverd? Ja

Geen reviews gevonden
Uw review toevoegen
Uw review toevoegen
Wilt u op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst
Get social with us Download our app
  • Geen producten gevonden
Gratis verzending vanaf €100!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »