Onze winkels

Tenniswinkel Rotterdam 

Bij TennisFirst is het ook mogelijk om langs te komen om tennisproduct even te voelen en advies te vragen over een bepaald product. Bijna al onze producten zijn op voorraad in de winkel en dus ideaal om even te bekijken. Kom je speciaal voor een product naar de winkel? Bel van te voren dan even om te vragen of het product voorradig is.

Kleiweg 97a, Rotterdam


Wij begrijpen dat tenniskleding graag even gepast wordt, voor het gekocht wordt en dat is via de website niet zo makkelijk. Dit geldt natuurlijk ook voor tennisschoenen, want het is van belang dat tennisschoenen goed zitten. Het is ook mogelijk om je racket te laten bespannen in onze tenniswinkel in Rotterdam, waar we kunnen kijken naar je niveau en manier van spelen om de optimale bespanning op jouw racket te zetten. 

Ook is het mogelijk om in de winkel meer advies te vragen over tennislessen die wij geven of daarvoor kan je even kijken op firstservices. De tenniswinkel in Rotterdam is zo ingericht dat je van alle gemakken voorzien bent en je altijd kan slagen voor de nieuwste tennisproducten!  Het adres van onze tenniswinkel is Plaswijcklaan 56 3054 CP Rotterdam.

Tennisvereniging Ridderkerk

Naast onze tenniswinkel in Rotterdam hebben wij ook een locatie in Ridderkerk. Waar de tennisverenging geëxploiteerd wordt door TennisFirst. Het is bij ons mogelijk om zelfs de producten die je online gevonden hebt te testen. Een tennisracket kan alleen gekocht worden als het goed voelt en dit kan door er mee te spelen. Wij van TennisFirst vinden het belangrijk dat jij met een goed gevoel een product bij ons koopt en daarom is service voor ons het allerbelangrijkst. Heb je een tennisracket op de website gezien die je wel wat lijkt dan kan je het racket meteen proberen op één van de banen die tennisvereniging ridderkerk te bieden heeft! Wil je een keer een racket proberen? Neem dan even gerust even contact met ons op of kijk op de website Tennisvereniging Ridderkerk
Het adres van onze tennisvereniging is Kruisweg 1-3 Ridderkerk.

Afhaallocaties 

Het is ook mogelijk om bestelde producten af te halen op één van onze locaties, mocht je in de buurt zijn van de tenniswinkel op de Plaswijcklaan 56 of op tennisvereniging Ridderkerk kan je de producten die besteld zijn afhalen op deze locaties, waarbij we je nog van advies kunnen voorzien bij het bestelde product of overige vragen met alle liefde beantwoorden. Geef dit aan bij het bestellen via de website of neem contact met ons op, zodat wij het product apart kunnen zetten voor je. 

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »