HEAD GRAPHENE XT RADICAL S G1

Tennisracket - GRAPHENE XT RADICAL S

De Head Graphene XT Radical S komt uit de Radical Graphene XT collectie van Head. Deze collectie staat voor veelzijdigheid en creativiteit. De verbeterde technologie zorgt voor verbeterde gewichtsverdeling, daar waar spelers het nodig hebben. Dit leidt tot nog meer comfort en extra wendbaarheid voor de veelzijdige spelers.

Het racket heeft een iets groter blad en een lager gewicht in tegenstelling tot de andere Radical rackets. Dit leidt tot nog meer wendbaarheid en veel speelgemak. De Radical S weegt 280 gram en is geschikt voor een breed scala spelers. Het racket biedt redelijk veel controle, maar geeft je tegelijkertijd nog meer power. Het racket is ook prima aan het net te gebruiken, dit komt doordat het balanspunt van 320 mm zorgt voor een hogere wendbaarheid. Het racketblad van 660 cm² zorgt voor nog meer power en comfort.

Toegepaste Technologieën

Het Graphene XT materiaal is de volgende fase in de baanbrekende Graphene technologie. Graphene, 's werelds sterkste en lichtste materiaal, is maar liefst 30% sterker gemaakt om een nog betere gewichtsverdeling te kunnen bieden. Hierdoor neemt de wendbaarheid toe en kun je nog makkelijker snelheid in je slagen leggen om je tegenstanders weg te blazen.

Tennisracket specificaties:

Doelgroep Senior
Racketgewicht 280 Gram
Balans 320 mm
Bladgrootte 660 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Type speler Recreatief, Competitiespeler
Type Racket Comfort, Power
Racket Lengte Standaard
Bespannen Geleverd? Nee

Geen reviews gevonden
Uw review toevoegen
Uw review toevoegen
Wilt u op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst
Get social with us Download our app
  • Geen producten gevonden
Gratis verzending vanaf €100!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »