HEAD GRAPHENE XT RADICAL MP

Tennisracket - GRAPHENE XT RADICAL MP

De Head Graphene XT Radical MP is afkomstg uit de Radical Graphene XT collectie van HEAD. Deze collectie staat voor veelzijdigheid en creativiteit. De verbeterde technologie biedt betere gewichtsverdeling, waardoor het speelgemak optimaal wordt voor de veelzijdige speler.

De veelzijdige Radical MP is iets lichter dan zijn voorganger, de Radical Pro. Het racket biedt een uitstekende combinatie van power en hanteerbaarheid. Dit middelzware racket weegt 295 gram en is geschikt voor een brede groep spelers. De Radical MP biedt al vrij veel controle, maar geeft je tegelijkertijd nog meer power. Het balanspunt van 315 mm zorgt ervoor dat je nog meer balcontrole krijgt waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 630 cm²voor een uitstekende mix van power en controle.

Toegepaste Technologieën

Dit racket is dé nieuwste sensatie van Head. De nieuwe core-technologie introduceert 's werelds sterkste maar tegelijkertijd lichtste materiaal: Graphene. Dit materiaal bevat een breeksterkte die 200 groter is dan staal, waardoor het dé ultieme stof is voor tennisracketframes. Hierdoor brengt het uitzonderlijke speeleigenschappen met zich mee. Het gebruikte Graphene in de schacht van het racket zorgt ervoor dat het racket zwaarder gemaakt kan worden in de top en onderin het racket. Hierdoor hoeft minder inspanning geleverd te worden terwijl er meer snelheid verkregen wordt, wat ten goede komt voor het comfort.

Tennisracket specificaties:

Doelgroep Senior
Racketgewicht 295 Gram
Balans 315 mm
Bladgrootte 630 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Type speler Competitiespeler, Tourspeler
Type Racket Controle, Power
Racket Lengte Standaard
Bespannen Geleverd? Nee

Geen reviews gevonden
Uw review toevoegen
Uw review toevoegen
  • Geen producten gevonden
Gratis verzending vanaf €100!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »