Tennisracket kopen? Hier wat handige tips!

Tennisracket kopen? Hier wat handige tips!

Tips voor het vinden van een geschikt tennisracket!

In de vorige blog is besproken hoe je erachter komt welk tennisracket bij je past. Dit was wat technischer dan deze blog zal worden.  In deze blog gaan we in een aantal simpele stappen op zoek naar het geschikte tennisracket. Er zijn een aantal manieren om bij een racket te komen die helemaal bij je wensen aansluit.

 

Tips voor het kopen van een tennisracket!

De eerste tip: Kom erachter wat voor type speler je bent. Je kan hierachter komen door de vorige blog te lezen “link”. Als je weet wat voor type speler je bent + de daarbij horende eigenschappen, is het zoeken naar het juiste tennisracket een stuk makkelijker. Eigenschappen van een tennisracket zijn onder andere: de stijfheid, de bladgrootte en de grip. Zorg dus dat je dit goed in beeld hebt voor jezelf.

 

De tweede tip: Testen! Hoe meer verschillende tennisrackets je test, hoe beter! Door te testen kom je erachter welk tennisracket het beste bij je past. TennisFirst biedt ook de optie om tennisrackets tegen een kleine vergoeding één week te kunnen testen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden bij de klantenservice.  Door de verschillende rackets te gebruiken kom je ervan zelf achter welk het beste bij je past en met welk tennisracket je het liefst doorgaat. Het gaat er tenslotte om dat je fijn met het tennisracket speelt. 

 

De derde tip: Vraag aan mede-tennissers voor advies. Vraag of je hun tennisracket een keer mag gebruiken en vraag waarom zij voor dat tennisracket gekozen hebben. Dit kan je op weg helpen naar een eigen tennisracket. Door te spelen met het racket van een mede-tennisser kan je verschillende tennisracket testen en helpt het je bij de keuze voor een nieuw tennisracket.

 

Hulp bij de aankoop van een tennisracket nodig?

Bij TennisFirst staan we altijd klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste tennisracket. TennisFirst heeft een breed assortiment aan tennisrackets en probeert voor iedere type speler een aantal rackets in voorraad te hebben. Kom langs in één van de tenniswinkels, kijk op de webshop of neem contact op met de klantenservice voor hulp bij de aanschaf van het juiste tennisracket!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden