Lightspeed op bezoek bij TennisFirst.nl

Lightspeed op bezoek bij TennisFirst.nl

Gister kwamen Ruud Stelder & Brad Malmberg een kijkje nemen in onze “digitale”keuken. Ruud Stelder is Director of Global eCommerce Revenu & Brad Malmberg is Director of Sales Engineering & Training van Lightspeed POS. Sinds een half jaar maakt FirstServices & TennisFirst gebruiken van Lightspeed en Lightspeed retail. De ideale combinatie voor ons ook met de aansluitende integraties & apps. Kunnen wij steeds meer wensen van de klant toepassen & zodoende een nog beter service bieden naar onze klanten. Door middel van Ipads in onze stores en de combinatie met onze webshop kunnen wij onze klanten de juiste beleving bieden zowel offline als online.

 

Aangezien Lightspeed tienduizenden klanten heeft, is het een erg grote eer dat ze speciaal bij ons langsgekomen zijn uit al hun klanten. Uiteindelijk waren Ruud en Brad hier natuurlijk voor één ding zodoende begon het sparren en hierin kwamen leerzame en interessante punten naar boven. Met nog steeds als doel om onze klanten nog beter te kunnen voorzien.   

 

Dit maakt duidelijk dat Lightspeed een bedrijf is dat altijd in beweging is, altijd op zoek is naar hoe het beter kan. Al met al was dit een zeer informatieve en leerzame samenkomst, daarom willen wij Ruud & Brad van Lightspeed hartelijk bedanken voor hun komst.

#WELIVETENNIS

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden