BABOLAT PURE STRIKE TEAM 2016

Tennisracket - PURE STRIKE TEAM 2016

De Babolat Pure Strike Team 2016 is het snelste en lichtste tennisracket uit de befaamde Pure Strike collectie van Babolat. Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers met een gemiddelde/middellange slag die op zoek zijn naar een blad dat zorgt voor een ultieme controle en veel balgevoel.

Dit middelzware tennisracket weegt 285 gram en is geschikt voor een brede groep spelers. Dankzij het balanspunt van 330 mm biedt het tennisracket erg veel controle en balsnelheid. Het racketblad van 645 cm² zorgt verder voor een uitstekende combo van power en spinpotentie.

Het Hybrid Frame bevat verschillende framediktes. Hierdoor krijgt het racket nog meer power en is het nog stabieler. De FSI technologie(=Frame String Interaction) zorgt voor een meer open snarenpatroon. Dit wil zeggen dat de breedtesnaren verder uit elkaar getrokken zijn, waardoor je meer grip op de bal krijgt. Daarnaast zorgt de Woofer Technologie ervoor dat de snaren niet plat, maar over de rondingen van de tubingrand liggen. Dit optimaliseert het contact tussen de snaren en bal, wat zorgt voor meer spin en schokdemping.

Tennisracket specificaties

Doelgroep Senior
Racketgewicht 285 Gram
Balans 330 mm
Bladgrootte 645 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Type speler Recreatief, Competitiespeler
Type Racket Controle, Power
Racket Lengte Standaard
Bespannen Geleverd? Nee

Geen reviews gevonden
Uw review toevoegen
Uw review toevoegen
  • Geen producten gevonden
Gratis verzending vanaf €100!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »