Gratis verzending vanaf €100

BABOLAT PURE DRIVE TOUR +

BABOLAT PURE DRIVE TOUR +

Merk: BABOLAT
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
€120,00*

Tennisracket - PURE DRIVE TOUR +

De Babolat Pure Drive Tour + komt uit de befaamde Pure Drive collectie van Babolat. De nieuwe Pure Drive rackets hebben hun ovale racketblad en breed frame behouden, wat zorgt voor de perfecte combinatie van power en controle.

Dit racket is wat aan de zwaardere kant met zijn 315 gram. Hierdoor vraagt de Pure Drive Tour + de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop balcontrole en balsnelheid voor terug. Het snarenpatroon van 16x19 zorgt ervoor dat er een goede mix tussen power en controle is. Het racket is ook prima aan het net te gebruiken, dit komt doordat het balanspunt van 315 mm voor meer balcontrole en wendbaarheid zorgt. De speciale +uitvoering is langer dan het standaard model, waardoor de power en snelheid toeneemt.

Toegepaste Technologieën

Het Woofer System zorgt voor interactie tussen de snaren en het frame bij elk balcontact. Hierdoor krijg je 25% langer en beter contact tussen de tennissnaren en de bal, wat de balcontrole en comfort optimaliseert. De FSI technologie zorgt door middel van een smaller snarenpatroon rond de sweetspot en het Woofer System voor meer power, controle en comfort. Het Cortex Demping Systeem filtert de trillingen die ontstaan waardoor het racket nog comfortabeler aanvoelt.

Tennisracket specificaties:

Doelgroep Senior
Racketgewicht 315 Gram
Balans 315 mm
Bladgrootte 645 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Type speler Competitiespeler, Tourspeler
Type Racket Controle, Power
Racket Lengte 70,0
Bespannen Geleverd? Nee
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »