Gratis verzending vanaf €100

BABOLAT PURE DRIVE GT

BABOLAT PURE DRIVE GT

Merk: BABOLAT
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
€117,50*

Tennisracket - PURE DRIVE

Het Babolat Pure Drive tennisracket is de opvolger van de befaamde Babolat Pure Drive 2012, het populairste tennisracket van Babolat op de markt. De Pure Drive biedt een perfecte combinatie van manoeuvreerbaarheid, power en controle. Het tennisracket is geschikt voor een brede doelgroep, van beginners tot fervente competitiespelers die het spel vanuit het achterveld willen dicteren.

Bij deze nieuwe versie van de Pure Drive serie is de sweetspot een tikkeltje naar boven geplaatst waardoor je meer power, gevoel en een betere response krijgt van het tennisracket. Het tennisracket van 300 gram vraagt de nodige techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en balsnelheid voor terug. Het snarenpatroon van 16x19 en het middelgrote blad van 645 cm² zorgen voor een goede mix tussen power en controle.

Toegepaste Technologieën

Aan dit tennisracket is een hybrid van braided carbon fibers en tungsten filamenten toegevoegd. Dit zorgt voor een sterker frame en een betere weerstand tegen torsie. Babolat beweert zelfs dat deze versie 26% meer precisie heeft dan zijn voorganger. Daarnaast zorgt het Woofer systeem ervoor dat de sweetspot wordt vergroot. Het Cortex systeem zorgt voor meer demping en comfort, met behoud van een goede response. Dit systeem is geplaatst net boven het handvat en zorgt voor reductie van trillingen, wat leidt tot meer comfort.

 

Tennisracket specificaties:

Doelgroep Senior
Racketgewicht 300 Gram
Balans 320 mm
Bladgrootte 645 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Type speler Competitiespeler
Type Racket Controle, Power
Racket Lengte Standaard
Bespannen Geleverd? Nee
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »