BABOLAT PURE AERO TOUR

Tennisracket - PURE AERO TOUR

De Babolat Pure Aero Tour is afkomstig uit de Pure Aero collectie van Babolat. Deze rackets zijn ontworpen om het spel te domineren. Het nieuwe gestroomlijnde frame zorgt voor een hogere topsnelheid. In combinatie met de verbeterde besnaring zorgt dit voor nog meer topspin.

Dit racket is met zijn 315 gram wat aan de zwaardere kant. Het geeft hier echter veel balsnelheid en een hoop controle voor terug. Het balanspunt van 315 zorgt voor een betere wendbaarheid en optimaliseerd de balcontrole. Hierdoor is het racket ook prima geschikt om aan het net te gebruiken. Het middelgrote racketblad van 645 cm² in combinatie met de gemiddelde sweetspot leidt tot een perfecte mix van power en controle.

Toegepaste technologieën

De Aeromodular 2 is een nieuw frame dat speciaal ontworpen is om de aerodynamica te verbeteren, zonder dat de controle afneemt. Dit zorgt voor nóg meer balsnelheid. Door het Cortex Demping systeem nemen de trillingen af waardoor het racket nog comfortabeler aanvoelt. De FSI technologie zorgt voor een smaller snarenpatroon rondom de sweetspot. Dit in combinatie met het Woofer systeem zorgt voor extra controle, power en comfort. 

meer power, controle en comfort. De snaren rond de sweetspot zorgen op zijn plaats voor extra controle bij elke slag. Bovendien worden de stabiliteit en precisie gemaximaliseerd door de GT technologie.

Tennisracket specificaties:

Doelgroep Senior
Racketgewicht 315 Gram
Balans 315 mm
Bladgrootte 645 cm2
Snarenpatroon 16 x 19
Type speler Competitiespeler, Tourspeler
Type Racket Controle, Power, Spin
Racket Lengte Standaard
Bespannen Geleverd? Nee

Geen reviews gevonden
Uw review toevoegen
Uw review toevoegen
  • Geen producten gevonden
Gratis verzending vanaf €100!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »