ACCESSOIRES

Tennis accessoires kopen

Bij TennisFirst vind je een grote verscheidenheid aan tennisaccessoires denk hierbij aan accessoires als tennissokken, dempers en zweetbandjes. TennisFirst heeft grote merken als Babolat, Head en Pacific. TennisFirst probeert het assortiment steeds verder uit te breiden om alles te kunnen leveren op het gebied van tennis aan jou! 

Van tennisdempers tot handdoeken

Wij van TennisFirst proberen alle mogelijk tennisaccessoires op voorraad hebben. Wij hebben dempers te koop in verschillende kleuren en aantallen. Maar naast dempers ook zweetbandjes om tijdens het tennissen het zweet op te vangen. In die categorie valt ook de handdoek, ideaal tijdens een intensief potje tennis. Naast de gebruikelijke artikelen die nodig zijn om te tennissen zoals schoenen een racket en kleding, zijn accessoires ook een belangrijk onderdeel van jouw tennisoutfit. 

Waarom een demper? 

Het is aan de tennisser zelf om te kiezen voor een demper, want er is veel verdeeldheid in de tenniswereld of een demper zin heeft. Wij denken dat het een kwestie van proberen is. TennisFirst heeft een aantal verschillende dempers. Het uiteindelijke doel van een demper is om de trilling op te vangen en het geluid van het slaan te dempen. Mocht je vragen hebben of een demper bij jou past neem dan contact op met de klantenservice of kom langs bij onze tenniswinkel in Rotterdam of tennisvereniging Ridderkerk. 

 

  • Geen producten gevonden
Gratis verzending vanaf €100!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »